Onze faciliteiten

Wat kunt u allemaal in ons resort verwachten!

Ons Zoutwater Zwembad

Ons zwembad is een uniek zoutwaterzwembad van 10,5 meter bij 5,5 meter, met een diepte van 1,5 meter. In plaats van chloor wordt er alleen speciaal zout voor zoutwaterzwembaden toegevoegd, waardoor het water een zachtere beleving biedt zonder de typische irritaties zoals rode ogen of allergische reacties. 

Dus, als u besluit om een dagje heerlijk 'thuis' te blijven op ons resort, zijn er voldoende ligbedden aan het zwembad om te genieten van de zon, terwijl voor wie de zon te fel is, de schaduw onder onze palapa's een perfect toevluchtsoord biedt, waar u kunt ontspannen met rustgevende lounge muziek op de achtergrond.

Leesboeken of bibliotheek en de ochtendkrant

Op ons resort vindt u een uitgebreide verzameling leesgenot, bestaande uit meer dan 150 leesboeken. Ze staan tot uw beschikking om heerlijk te ontspannen aan het zwembad of op het zachte zand van het strand. In elke bungalow of appartement liggen gemiddeld zo'n 20 boeken klaar, zodat u altijd een wereld van verhalen binnen handbereik heeft. 

Mocht u alle pagina's hebben omgedraaid of verlangen naar iets nieuws, dan hebben wij nog talloze andere exemplaren voor u in petto! Bovendien ligt elke ochtend (behalve op zondag) het "Antiliaans Dagblad", bij de Palapa aan ons zwembad. Zo blijft u steevast op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belevenissen op ons prachtige Dushi Korsou!

Tropische Tuin

Het hele resort is beplant met een grote verscheidenheid aan tropische planten, struiken, palmen en bloemen die hier allemaal op ons prachtige Curaçao te vinden zijn. De tuinen zijn zo aangelegd dat ze niet al teveel muggen aantrekken en ander ongedierte.

Wat doen wij aan muggenbestrijding op ons resort!

We hebben het systeem “zika 2 go” bij alle bungalows en appartementen staan dit ter bestrijding van de tijger mug voor preventie van de ziekten: Dengue, Zika,zikungunya. Wilt u meer informatie over dit systeem kijkt u dan op de website www.in2care.org . Ook behandelen wij 2 a 3 x per jaar het resort met de terreinen op ongedierte zoals kakkerlakken, muggen, mieren en andere insecten

Beveiliging

We hebben ook een professionele service van Jan thiel Security ingehuurd, dit bedrijf rijdt 24 uur per dag op Jan thiel rond. We hebben hun telefoonnummer op een visitekaartje gezet, welke we u bij aankomst overhandigen. Mocht u zich niet prettig voelen om welke omstandigheden dan ook kunt u altijd beroep op hun doen ( en natuurlijk ook altijd op ons!)

Barbecueën op ons resort

We hebben een B.B.Q. aangeschaft en bij het zwembad geplaatst, waar al onze gasten gebruik van mogen maken. Voor gebruik B.B.Q. wel even overleggen of deze vrij is en na afloop zelf schoonmaken.

Snorkelbenodigdheden

We bieden een aantal duikbrillen en flippers, zwemschoentjes voor u gratis ter beschikking aan, wel op = op!

Therapeutische Matrassen:

Alle bedden in de Appartementen en Bungalows zijn uitgerust met zeer comfortabele therapeutische matrassen zodat u ‘s-nachts heerlijk kunt slapen en iedere ochtend weer opnieuw fris en uitgerust wakker word. Mocht u toch last hebben door allerlei omstandigheden van uw rug stellen wij een extra opdekmatras voor u beschikbaar

Welkomstboek:

We hebben in al onze appartementen en bungalows een welkomstboek liggen, hier hebben we heel veel tips, wetenswaardigheidjes enz. instaan. Lees hem zeker even door! Maar natuurlijk staan wij voor u klaar met raad en advies over ons mooie eiland en de vele restaurantjes, happy-hours en stranden!

Wat kunt u is bij aankomst van ons verwachten

Bij uw aankomst hebben we altijd een aantal voorzieningen voor u klaarstaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken:

 • Vers koud water in de koelkast

 • Een selectie theezakjes

 • Koffiefilters voor uw gemak

 • Een peper- en zoutvaatje

 • Twee rollen wc-papier (verdere voorraad dient u zelf aan te schaffen)

 • Een vaatdoekje en spons

 • Lucifers voor eventueel gebruik

 • Afwasmiddel en enkele afwasblokjes voor de eerste dagen van uw verblijf

 • Vuilniszakken 

 • Handzeep voor hygiënisch gebruik

 • Wasknijpers

 • Hand- en theedoeken

 • Voldoende handdoeken

 • Strandlakens

 • Opgemaakte bedden voor een goede nachtrust

Extra grote strandlakens:

We bieden ook grote strandlakens aan voor op het strand en bij het zwembad. Dit scheelt u veel ruimte in uw koffer! De strandlakens worden ook verschoond tijdens uw verblijf.

Transfer Service VAN VLIEGVELD NAAR PANACHE RESORT

Zoek je op Curacao een transfer van of naar vliegveld Hato die betrouwbaar, netjes en klantvriendelijk is? Dan moet je Norwin hebben. Met zijn grote glimlach brengt hij jou in zijn mooie ruime bus daar waar je heen wilt.
In de Aankomsthal van Hato Airport op Curacao is het altijd een drukte. Jij hebt er net een lange vlucht op zitten, je zit nog half in de Nederlandse tijdzone en ondertussen moet je op zoek naar een taxi om je naar je accommodatie te brengen. Dat kan relaxter! Regel gewoon vooraf alvast je transfer voor Curacao, dan wacht Norwin je op in de Aankomsthal en brengt hij je direct naar de airco-gekoelde bus.

Voor de prijs maakt het niets uit; alle taxi’s op Curacao werken met door de overheid vastgestelde tarieven voor de transfers van en naar Hato Airport.

VOORAF RESERVEREN WORDT GEADVISEERD
Norwin is met zijn mooie en ruime taxibus erg populair voor een transfer op Curacao. Omdat de bus van Norwin net even groter is dan gemiddeld, kan hij ook makkelijker grotere groepen mensen meenemen: zonder problemen kunnen er 10 personen instappen, mét bagage. Maar daardoor is het wel noodzaak om vooraf te reserveren.

TARIEF TRANSFER CURACAO

Voor de prijs van een transfer op Curacao hoef je niet te gaan shoppen: de Curaçaose overheid heeft de tarieven vastgesteld voor transfers van/naar Hato Airport. Vanwege het internationale karakter van de transfers wordt de prijs vaak in Antilliaanse Guldens (ANG) en US Dollar (US$) vermeld.

Ter indicatie het tarief naar Panache Resort:

Jan Thiel, Jan Sofat en Cas Grandi => ANG 110 / US$ 60

Vermelde tarieven zijn voor 1 t/m 4 personen, tussen 06:00 en 23:00. Bij 5 personen of meer geldt per persoon (vanaf de 5e persoon) een toeslag van 25% op het standaardtarief. Tussen 23:00 en 06:00 geldt het nachttarief waarbij 25% extra wordt berekend t.o.v. het standaard tarief.

Bij het reserveren van een transfer wordt een aanbetaling van € 5 (ANG 10) per rit berekend. Het restant betaal je bij Norwin. Dit kan alleen cash, in Antilliaanse Gulden of US Dollar.

Neem contact op met Norwin om uw transfer te reserveren:

Telefoonnummer: +59995190319
Email-adres: norwintaxi77@gmail.com